Taalcursussen voor volwassenen


Vanaf 18 jaar

  • Frans Engels Duits Italiaans Spaans Portugees
  • Arabisch Chinees
  • Nederlands voor anderstaligen
  • Alle andere talen mogelijk op aanvraag

BABEL wil, als privť taalschool, u taalwijs maken in de toren van Babel die Europa is. Daarom bieden wij u een eigen alternatieve en efficiŽnte aanpak aan.

BABEL werkt inderdaad "op maat". Dit betekent dat onze taalcursussen zich duidelijk onderscheiden van het gewone beschikbare taalonderwijs ("de avondscholen"). Geen "taalrecreatie" dus! Wij werken uitsluitend individueel of in mini-groepen en volgens niveaus, wat u een geÔndividualiseerde behandeling en een hoge rendabiliteit garandeert. U komt veel aan bod en er wordt interactief aan uw specifieke behoeften voldaan. De theorie (grammatica) wordt beperkt tot datgene wat nodig is om correct te spreken en terugkerende fouten te vermijden. Hoe hoger het niveau, hoe meer de lessen een "conversatieclub" worden. U leert vooral vlot communiceren. De lesonderwerpen zijn zeer praktisch en uit het leven gegrepen.Onze docenten zijn geselecteerd op basis van hun uitstekende taalbeheersing en inzet. Gediplomeerde leerkrachten en native speakers wisselen mekaar af om het leerproces zo dynamisch mogelijk te maken.

De verkorte formule, modules van 10 lessen van 2u, a rato van ťťn sessie per week, geniet daarom onze voorkeur. De ervaring heeft ons geleerd dat volwassenen, wegens hun talrijke bezigheden, zich moeilijker voor een heel schooljaar kunnen verbinden. Ons flexibel aanbod laat u toe eind september en/of eind januari te starten.
!!! Ook 1 week intensief eind augustus, elke avond en de zaterdagmorgen 2u30 les, dus 15 u "taalbad" !!!

Nieuw !!! Initiatie Arabisch - Chinees

Een eerste kennismaking met een andere taalsystematiek
Als een "overlevingsprogramma" opgevat:
leren lezen en uitspreken (alfabet)
eenvoudige taalstructuren begrijpen
praktische, noodzakelijke woordenschat verwerven

Taalcursussen op aanvraag

Speciale programma's

bijvoorbeeld Zelf gevormde groepjes of individueel
Bij ons of bij u, intern in uw zaak

Geconcipieerd op maat volgens uw specifieke behoeften

Taaldiensten

Vertalingen en tolkopdrachten van en naar alle talen, ook beŽdigd

terugkeren